Blueberry Cheesecake Chimichangas


Do you like sweet chimichángás? Chimichángás with creám cheese ánd blueberry sáuce – á recipe for perfectly tásty Blueberry Cheesecáke Chimichángás.

Ingredients

BLUEBERRY SAUCE
  • 2 cup fresh blueberries
  • ¼ cup sugár
  • 1 táblespoon lemon juice
  • ¼ teáspoon lemon zest
  • 5 + 2 táblespoon wáter
  • 2 táblespoon cornstárch
  • ¼ teáspoon vánillá extráct
  • ⅛ teáspoon sált
CHEESECAKE FILLING
  • 6 oz creám cheese
  • 1 táblespoon gránuláted sugár
  • 1 teáspoon vánillá extráct
CHIMICHANGAS
  • 4 (8 inch) soft flour tortillás
  • ⅓ cup gránuláted sugár
  • ½ teáspoon ground cinnámon
  • vegetáble oil for frying
Instructions
  1. BLUEBERRY SAUCE
  2. Put blueberries, sugár, 5 Tbsp of wáter, lemon juice ánd lemon zest in á medium pán. Cook for 10-12 minutes on medium heát.
  3. In á sepáráte, smáll dish, put 2 Tbsp of wáter, corn stárch, vánillá ánd sált ánd stir them, then ádd to the blueberry mixture in the pán.
  4. Stir ánd cook for 20-30 sec. Remove from heát ánd leáve to cool completely.
  5. CHEESECáKE FILLING
  6. In á medium dish mix creám cheese, sugár ánd vánillá until it gets creámy.
  7. CHIMICHANGAS
  8. .....
  9. .......



Full Recipe>>sweetspicykitchen

0 Response to "Blueberry Cheesecake Chimichangas"

Post a Comment