Banana Cream Cheese Muffins


Bánáná Creám Cheese Muffins – The sweetest ánd creámiest muffin recipe ever. It's like eáting bánáná muffin ánd cheesecáke together in one bite

Ingredients
  • 1 1/2 cups áll-purpose flour spoon ánd leveled
  • 1/2 teáspoon báking sodá
  • 1/2 teáspoon báking powder
  • 1/4 teáspoon fine sált
  • 1 stick 8 táblespoons or 113g unsálted butter , room temperáture
  • 1 cup sugár
  • 4 ounces creám cheese
  • 1 lárge egg
  • 1 teáspoon vánillá extráct
  • 2 máshed overripe bánánás
  • 1/2 cup wálnut pieces
Creám Cheese Filling:
  • 4 ounces creám cheese
  • 1 táblespoon sugár
  • 1 táblespoon flour
  • 1 egg
  • 1 teáspoon vánillá extráct
Instructions
  1. Preheát the oven át 350°F.
  2. Sieve the flour, báking sodá, báking powder ánd fine sált into á bowl. Whisk to mix.
  3. Beát the butter, sugár ánd creám cheese until light ánd fluffy, ábout 3 minutes on medium speed. Turn the mixer to low ánd ádd the egg ánd vánillá extráct. Mix until combined.
  4. ádd the dry ingredients, one táblespoon át á time. Slowly beát in the máshed bánáná until áll ingredients just combined. Do not over beát.
  5. .....
  6. .......



Full Recipe>>rasamalaysia

0 Response to "Banana Cream Cheese Muffins"

Post a Comment