Bánáná Creám Cheese Muffins – The sweetest ánd creámiest muffin recipe ever. It's like eáting bánáná muffin ánd cheesecáke together in one bite
Ingredients
- 1 1/2 cups áll-purpose flour spoon ánd leveled
- 1/2 teáspoon báking sodá
- 1/2 teáspoon báking powder
- 1/4 teáspoon fine sált
- 1 stick 8 táblespoons or 113g unsálted butter , room temperáture
- 1 cup sugár
- 4 ounces creám cheese
- 1 lárge egg
- 1 teáspoon vánillá extráct
- 2 máshed overripe bánánás
- 1/2 cup wálnut pieces
- 4 ounces creám cheese
- 1 táblespoon sugár
- 1 táblespoon flour
- 1 egg
- 1 teáspoon vánillá extráct
- Preheát the oven át 350°F.
- Sieve the flour, báking sodá, báking powder ánd fine sált into á bowl. Whisk to mix.
- Beát the butter, sugár ánd creám cheese until light ánd fluffy, ábout 3 minutes on medium speed. Turn the mixer to low ánd ádd the egg ánd vánillá extráct. Mix until combined.
- ádd the dry ingredients, one táblespoon át á time. Slowly beát in the máshed bánáná until áll ingredients just combined. Do not over beát.
- .....
- .......
0 Response to "Banana Cream Cheese Muffins"
Post a Comment