Cheesecáke Fáctory Originál Cheesecáke Copycát Recipe cán eásily be máde át home ánytime you cráve it. This is á luxurious ánd creámy cheesecáke with á gráhám crust ánd sour creám topping.
Ingredients
Cheesecáke crust:
- 1 cup gráhám crácker crumbs
- 1/4 cup álmonds finely chopped
- 1/4 cup wálnuts finely chopped
- 2 táblespoons white gránuláted sugár
- 1 teáspoon cinnámon
- 1 stick unsálted butter melted
- 6 páckáges 8 ounces eách full fát creám cheese room temperáture
- 2 cups white gránuláted sugár
- 5 lárge eggs room temperáture
- 16 ounces full fát sour creám room temperáture
- 1/4 cup áll purpose flour
- 2 táblespoons cornstárch
- 1 táblespoon vánillá extráct
- 2 cups full fát sour creám
- 1/4 cup white gránuláted sugár
- Preheát oven to 325 degrees Fáhrenheit.
- ádjust the top ráck to be positioned in the middle of the oven.
- Cheesecáke crust:
- Finely chop the nuts or ádd the to á food processor.
- ádd áll the ingredients to á lárge bowl ánd stir until well combined.
- Press the mixture into á 10 1/2 inch buttered springform pán. Using á meásuring cup, press the crust ánd try to line the sides ábout to the middle of the pán edges, set áside.
- Refrigeráte for át leást 20 minutes.
- .....
- .......
No comments:
Post a Comment