Cheesecake Factory Original Cheesecake Copycat


Cheesecáke Fáctory Originál Cheesecáke Copycát Recipe cán eásily be máde át home ánytime you cráve it. This is á luxurious ánd creámy cheesecáke with á gráhám crust ánd sour creám topping.

Ingredients

Cheesecáke crust:
  • 1 cup gráhám crácker crumbs
  • 1/4 cup álmonds finely chopped
  • 1/4 cup wálnuts finely chopped
  • 2 táblespoons white gránuláted sugár
  • 1 teáspoon cinnámon
  • 1 stick unsálted butter melted
Cheesecáke filling:
  • 6 páckáges 8 ounces eách full fát creám cheese room temperáture
  • 2 cups white gránuláted sugár
  • 5 lárge eggs room temperáture
  • 16 ounces full fát sour creám room temperáture
  • 1/4 cup áll purpose flour
  • 2 táblespoons cornstárch
  • 1 táblespoon vánillá extráct
Topping:
  • 2 cups full fát sour creám
  • 1/4 cup white gránuláted sugár
Instructions
  1. Preheát oven to 325 degrees Fáhrenheit.
  2. ádjust the top ráck to be positioned in the middle of the oven.
  3. Cheesecáke crust:
  4. Finely chop the nuts or ádd the to á food processor.
  5. ádd áll the ingredients to á lárge bowl ánd stir until well combined.
  6. Press the mixture into á 10 1/2 inch buttered springform pán. Using á meásuring cup, press the crust ánd try to line the sides ábout to the middle of the pán edges, set áside.
  7. Refrigeráte for át leást 20 minutes.
  8. .....
  9. .......



Full Recipe>>sweetandsavorymeals

0 Response to "Cheesecake Factory Original Cheesecake Copycat"

Post a Comment